Rygter om Manny Pacquiao vs Conor McGregor tager til

Det var uden tvivl en af de største og mest omtalte sportslige begivenheder, da Floyd Mayweather tidligere på året besejrede Conor McGregor i en kamp, som langt fra blev så ulige, som de fleste nok havde regnet med.

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, og Conor McGregor har haft travlt med at bruge nogle af de mange penge han tjente på kampen på at hygge sig på luksusbåde, biler og lignende, ligesom han har haft travlt med at være blevet far. Dette har man med stor underholdningsværdi kunne følge med i på Instagram.

De fleste forventede nok, at han ville vende tilbage til UFC ringen næste år, men noget tyder på, at der kan være noget helt andet på vej. I disse dage er det næsten præcis et år siden, at han var i UFC ringen, og der kan altså godt gå et godt stykke tid endnu. Det kan nemlig meget vel tænkes, at han igen smutter en tur i bokseringen til endnu et gigantisk brag nemlig mod Manny Pacquiao.

Selv har McGregor ikke haft travlt med at snakke om sit coemback, hvilket har pustet til rygterne om, at han havde gang i noget andet. Nu er Manny Pacquiao så nærmest sat ild til rygterne med dette tweet.

 

Pacquiao der nu er senator på Philippinerne, har tidligere udtalt at livet som politiker ikke rigtig behager ham, og at han derfor gerne vil stoppe. Sidste år boksede den tidligere evige Mayweather kun en enkelt kamp, hvilket var mod australieren Jeff Horn, som Pacquiao overraskende tabte til.

Om det bliver til et brag mellem Pacquiao og McGregor vil tiden vise, men helt samme opmærksom som kampen mod Moneyman Mayweather, vil den næppe få, da “woaw effekten” nok forsvundet en smule.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *