Hvem er egentlig den største stjerne af McGregor og Mayweather

Der bliver talt meget om kampen og selvom Floyd Mayweather er storfavorit så fører de sig begge frem, som den største stjerne og udråber nærmest sig selv til vinder længe inden kampen er bokset. Hvem der vinder vil tiden naturligvis vise den 26. august, når slaget skal stå. Men hvem af de to, er egentlig den største stjerne lige nu, det har vi kigget lidt mere på her:

Der er ingen tvivl om at i den helt brede befolkning, vil Floyd Mayweathers navn stadig være mere kendt og udbredt end McGregors. Boksning er historisk set en langt større sport, og Mayweather har haft nogle flere år til at slå sit navn fast (så at sige). Da Floyd Mayweather boksede sin første professionelle kamp (som han vandt) tilbage i 1996 var Conor McGregor til sammenligning 8 år.

UFC er dog en sportsgren der er i en rivende udvikling og bliver hele tiden mere og mere populært, hvilket naturligvis også betyder, at de store UFC stjerner bliver store stjerner, og der er ingen, der er større end Conor McGregor. Samtidig var Mayweather egentlig gået på pension, og har ikke gjort SÅ meget væsen af sig de sidste par år (alt er naturligvis relativt).

Hvor mange følgere har de?

Hvis man kigger på de sociale medier(Facebook, Instagram og Twitter) er Floyd Mayweather kongen med i alt godt 36 millioner følger, hvor Conor McGregor må nøjes med 26.5 millioner, dog er de stort set lige på Instagram, hvor de begge har lige omkring 16 millioner følgere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *