Conor McGregor slået ud til træning

Conor McGregor er naturligvis i hård træning til kampen mod Floyd Mayweather, der finder sted om godt 5 ugers tid. McGregor der er vant til at kæmpe i UFC, skal naturligvis indstille sig på, at det bliver en helt anden kamp, når han han bokse efter bokseregler mod Mayweather.

Floyd “Moneyman” Mayweather er en af de bedste boksere verden har set, og det er da heller ikke så underligt, at han er storfavorit til at vinde kampen. McGregor giver naturligvis ikke op, og i hans træning bruger han da også almindelige boksere som sparingspartnere.

Hvis man skal tro de tidligere mestre Jessie Vargas and Brandon Rios, så har McGregor fået sin sag for med sine sparringspartnere og han er sågar blev knock outet af disse “rigtige boksere”, der alt andet lige fra er af Mayweathers kaliber.

Se videoen herunder – spol eventuelt frem til 2 minutter.

 

Det er måske derfor heller ikke så overraskende at Unibet og de fleste andre bookmakere har Mayweather som storfavorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *