Så meget får Floyd Mayweather og Conor McGregor for kampen

Det vides ikke præcist med sikkerhed, hvor meget de to får for kampen, men der er tale om astronomiske beløb, ikke mindst for Conor McGregor, der ikke er vant til at være i nærheden af den slags penge, som der er tale om her.

Der er en lang række variabler, der kommer til at spille ind i forhold til det endelige beløb, som Pretty Boy og Notorious kommer til at modtage. Ifølge Forbes er det dog sikkert og vist, at Mayweather mindst kommer til at tjene 100 millioner dollars, og at dette tal kan stige til omkring fire gange så meget alt efter hvor gigantisk en succes kampen bliver. Det er voldsomt mange penge, men i 2015 tjente han også 230 millioner dollars på kampen mod Manny Pacquiao, så det er ikke helt uvant for ham med mere end en milliard for en kamp.

Conor McGregor står til at tjene minimum 75 millioner dollars – dette er væsentlig mindre end Floyd Mayweather, men i forhold til hans normale hyre, er der tale om et astronomisk beløb, da det er mere end 5 gange så meget som han nogensinde har modtaget for en UFC kamp, så selvom han sandsynligvis ikke vinder kampen, kommer han alligevel til at grine hele vejen til banken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *