Hvem er Conor McGregor og Floyd Mayweather

Kampen mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather kommer til at gå over i historien, men hvem er det nu lige de to hamphaner er:

Pretty Boy – Floyd “Moneyman” Mayweather

Man skal ikke have fulgt voldsomt meget med i sportssektionerne for at vide hvem Floyd Mayweather er. Bokselegenden på 40 år har 49 kampe på sit bælte og ikke et eneste nederlag. Han er bredt anerkendt som en af de bedste i historien, hvilket hans liste af sejrer naturligvis også vidner om, men han er også kendt for at være en kæmpe showmand, der er vild med at omgive af kendte mennesker, der også gerne vil ses sammen med ham. Han har tjent styrtende gennem sin karriere og er god for flere hunderede millioner dollars.

Han er kendt for at være glad for at vise sine penge frem, og er derfor også kendt som “Moneyman”. Ikke mindst er han notorisk for altid at have minimum en million dollars med i kontanter i en taske, som en i hans crew går med – man ved jo aldrig lige hvornår man får brug for en million dollars. Han har sågar et tøjbrand der bygget op om ham selv hedder TMT – The Money Team.

Notorious – Conor McGregor

Hvis man følger med i UFC, hvilket flere og flere gør, så er Conor McGregor bestemt heller ikke noget uskrevet blad, han er den ubestridte største stjerne i sporten. Hans sejrsrække er godt nok ikke helt så imponerende som Mayweathers og den tæller 21 sejrer og 3 nederlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *