Sådan kan du se McGregor vs Mayweather kampen

Uanset hvordan kampen mellem irske Conor McGregor og amerikanske Floyd Mayweather kommer til at ende, er der ingen tvivl om, at det er en kamp der kommer til at gå over i historien, hvilket der er mange grunde til. Det er første gang at to SÅ profileret stjerner fra de to kampsportsgrene kommer til at stå over for hinanden, og aldrig tidligere har man set et event, hvor der har været så mange penge på spil.

Uanset om man er boksefan eller MMA fan, eller måske begge dele, så har man nok en holdning til det, og det er ikke alle der er lige begejstret for hele ideen, men ikke desto mindre, så er det ikke en begivenhed, man har lyst til at gå glip af. Det er de absolut færreste der får muligheden eller har midlerne til at se kampen live, da entrepriserne langt overstiger de flestes årsløn.

Som det er tilfældet i langt de fleste større sportsbegivenheder, så er det ikk noget man lige tilfældigt kommer til at se, fordi man zapper forbi TV3 eller lignende. Det er en gigantisk begivenhed, og det er naturligvis derfor også en Pay Per View kamp, hvilket betyder du må til lommerne, hvis du vil se den.

Se kampen live på Viaplay

Når det kommer til at se boksning eller MMA kampe fra UFC, så kommer man naturligvis ikke uden om at Viaplay er den absolutte vinder, og her man kan se alle kampene. Det er da også Viaplay der kommer til at vise kampen Pay Per View.

Hvad koster det at se McGregor vs. Mayweather

Prisen er fastsat til 499 kroner, hvor man med i prisen udover kampen og showet også får hele optakten og opvarmningskampene, der er en del af det store event.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *